Bij het Diako dieet geloven wij dat je niet kunt afvallen wanneer je moet afzien. De Diako afslankmenu’s zijn daarom niet alleen gezond, maar vooral ook heel lekker.

– Culinair Afslanken –  “Alsof je 24 uur per dag een chef-kok en diëtiste ter beschikking hebt!”

Een geheel dagmenu (ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes) van ongeveer 1000 tot 1100 calorieën, wordt voor 1, 2 of 3 weken bij u thuis of op het werk bezorgd.

Voedingswaarden afslank-methode

Diako is een gebalanceerde afslankmethode waarmee u op een lekkere manier 1 tot 2 kilo per week afvalt.

De Diako dieet menu’s bevatten:

•    De ‘goede’ koolhydraten
•    Voldoende proteïne
•    Voldoende vitamines
•    Voldoende mineralen
•    Weinig calorieën

Daarbij is elke dieetmaaltijd speciaal bereid voor u en past in het complete afslank systeem, speciaal ontwikkeld om u maximaal resultaat te geven. Indien u wenst kunt u groente en fruit toevoegen aan uw dag. Dit is echter niet nodig, aangezien de dagmenu’s volledig gebalanceerd zijn. Diako is een voedzame en smakelijke afslankmethode die werkt.

Vol met proteïne, goede koolhydraten en vezels

U kunt geen gewicht verliezen wanner u de hele tijd honger heeft. Dat is waarom de menu’s van Diako vol zitten met proteïne, goede koolhydraten en vezels, waardoor u langer een voldaan gevoel houd. Hierdoor is het programma makkelijk vol te houden en kunt u afvallen. U krijgt vijf keer per dag iets te eten waardoor uw verbranding goed blijft doorgaan.

Makkelijk dieetprogramma

Diako is makkelijk om te volgen, waardoor het makkelijk is te slagen. Onze menu’s zijn zeer gevarieerd en volledig gebalanceerd.

•Bij u thuisbezorgd
•Maaltijden klaar in enkele minuten
•Makkelijk te volgen dagmenu’s
•Geen calorieën, koolhydraten of punten tellen
•Geen bezoek aan diëtistes nodig
•Echt eten, Echt afvallen!

Vries-verse dieet maaltijden

Alle gerechten worden na de bereiding door middel van een shock freeze proces ingevroren, waardoor er een optimaal behoud is van smaak, geur, vitamines en mineralen. De maaltijden zijn 80% voorbereid, de laatste 20% gebeurt tijdens het opwarmen, de groenten blijven hierdoor lekker knapperig en smakelijk. U kunt maaltijden gemakkelijk in de diepvries bewaren. Juist doordat het shock freeze is ingevroren vindt er geen bederf plaats en blijft de smaak optimaal, er zijn geen kunstmatige stoffen toegevoegd om de maaltijden langer houdbaar te houden.

Al meer dan 30 jaar ervaring Diako dieet

Met ruim 650.000 tevreden klanten heeft het Diako dieet inmiddels bewezen dat het werkt. Dit komt door de combinatie van variatie, voedingswaarden en gemak. Tel hier meer dan 28 jaar ervaring in voeding en afslankkennis bij op en u begrijpt waarom Diako een afslankmethode is waar geen doe-het-zelf dieet aan kan tippen.

Gezond eten

Gezond eten en licht leven met het afslankprogramma van Diako!

Veel mensen hebben het voornemen om af te vallen en/of gezonder te gaan eten. In de praktijk komt door tijdgebrek of gemakzucht meestal weinig terecht van dit goede voornemen. We eten te zoet, te vet en te éénzijdig.

Diako heeft een modern afslankprogramma ontwikkeld, waarbij u iedere dag een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel krijgt. Een evenwichtige maaltijd, vegetarisch of met vlees of vis. Iedere dag een andere maaltijd, dus verveling is uitgesloten.

Alles wat u op één dag nodig hebt, wordt bij u thuisbezorgd; ontbijt, tussendoortjes, lunch (warm of koud) en het diner. Makkelijker kan het niet. Verdeeld over de dag krijgt u in totaal maximaal 1100 calorieën. U hoeft dus geen calorieën meer te tellen en geen ingewikkelde recepten meer te maken.

U hoeft zelfs niet meer naar de supermarkt om boodschappen te doen en toch valt u 1 tot 2 kilo per week af!

Al onze menu’s zijn van kwalitatief hoogwaardige producten bereid. Deze zorgvuldige bereidingswijze garandeert een constante kwaliteit van de menu’s. Ieder dagmenu voldoet aan alle wetenschappelijke voedingseisen en is van verse producten bereid,

zonder smaakversterkers en zonder conserveringsmiddelen.

Het afslankprogramma van Diako is geschikt voor iedereen die op een makkelijke manier af wil slanken of om gezondheidsredenen op zijn of haar voeding moet letten.

Het afslankprogramma is ook geschikt voor diabetici, mensen met hart– en vaatziekten of mensen met een verhoogd cholesterolgehalte. De weekmenu’s van Diako bieden iedere dag gezonde en verantwoorde voeding.

Ook voor iedereen die gewoon een keertje geen tijd of zin heeft om te koken zijn er meer dan honderd verschillende maaltijden.

Maaltijden

Alle maaltijden en tussendoortjes zijn per dag en per portie verpakt. Aan de kleur van de stickers herkent u gemakkelijk de volgorde van uw weekprogramma. Zo weet u zeker dat u zich aan de juiste dagindeling houdt en dat het resultaat niet op zich laat wachten.

Bij de maaltijden van Diako hoeft u alleen
het zakje 15 tot 20 minuten te verwarmen in zacht kokend water. Om uw maaltijd in de magnetron te verwarmen, verwijdert u het kookzakje of prikt u er enkele gaatjes in. Na 4 tot 5 minuten in de magnetron (600 Watt) hebt u uw warme maaltijd op tafel staan.

Netjes ingepakt en thuisbezorgd

De warme lunch en het diner worden diepgevroren in een koelbox bij u thuisbezorgd. Wanneer u de pakketten direct na ontvangst in de vriezer plaatst, blijven ze vers en zijn ze lang houdbaar. Voor drie weekprogramma’s hebt u circa vijftig liter vriesruimte nodig. Hebt u weinig plek in uw vriesvak? Dan kunt u de menu’s nog een aantal dagen in de koelkast bewaren.

Het ontbijt en de tussendoortjes worden in vouwdozen geleverd, die u gemakkelijk in uw voorraadkast kunt bewaren. De zuivelproducten dient u onmiddellijk in de
koelkast te zetten!

Een typische diako dag bestaat uit: